Blinde vinken
Ingrediënten voor 4 personen:
- 4 blinde vinken
- 4 plakken bakbacon
- 60 gram boter
- 1 eetleper gembersiroop
- 1 eetlepel kerriepoeder
- 250 gram champignons in plakjes gesneden
- zout en peper
-
Vers vlees online te bestellen
-
Gluten- en lactosevrije vleespakketten
-
Gecertificeerd veehouderij
Werkwijze
Bestrooi de vinken met peper en bak ze op laag vuur in de uitgebruisde boter gedurende 10 à 12 minuten. keer de vinken regelmatig om en om. haal vervolgens de vinken uit de pan en houd ze warm in de oven of dek ze af met aluminiumfolie. Bak de bacon en de champignons in de achtergebleven bakboter mooi bruin en maak het geheel op smaak met kerriepoeder, gembersiroop, zout en peper.
Tip
lekker met gemengde sla en frites.